Cie Henry Marie G

Cie Henry Marie G verblijft van 24 tot 28 oktober in Dommelhof als artiest in residentie. Het Franse gezelschap rond acrobaat Jonathan Guichard (o.m. founding artist van Cie IETO) werkt aan 3D. 3D is een onderzoek naar beweging en de extensie van het lichaam rond een... read more

Save the date!

De data voor Theater op de Markt 2016 zijn bekend. Het festival voor circus-, straat- en locatietheater vindt plaats van 11 tot 14 augustus in Hasselt. Wij kijken er al naar uit! read more

Toonmoment nieuwe voorstelling Rasposo

Het Franse familiecircus Rasposo keert terug naar Neerpelt om te werken aan de nieuwe voorstelling. Van 13 tot 27 maart blinkt er weer een circustent op het terrein van Dommelhof. In deze nieuwe voorstelling werkt Marie Molliens, de dochter des huizes, verder rond het... read more
Momenteel wordt de programmatie voor het festival 2016 afgewerkt. Het belooft opnieuw een boeiende mix te worden van spannend circustheater, toegankelijke straatacts, pakkende binnenvoorstellingen en verrassend locatietheater.

 

PROGRAMMA
Info over bereikbaarheid, locaties, praktische informatie, toegankelijkheid, enz.

 

PRAKTISCHE INFO
informatie over onze voorbije festivaledities

 

FESTIVALARCHIEF

CREATIEFESTIVAL

Theater op de Markt doet meer dan enkel programmeren. Het hele jaar door ondersteunt de productiecel van Theater op de Markt veelbelovende producties van jong talent en gevestigde waarden in het vak.

PRODUCTIECEL

Op de thuisbasis, het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt, kan de productiecel repetitieruimte ter beschikking stellen aan artiesten en productionele, logistieke en financiële ondersteuning bieden tijdens het creatieproces.

RESIDENTIES

Artiesten kunnen in Provinciaal Domein Dommelhof in residentie komen om in een inspirerende omgeving aan hun productie te werken. Vaak geven deze artiesten een toonmoment voor publiek.

ARCHIEF

Theater op de Markt mocht al heel wat gezelschappen uit binnen- en buitenland ontvangen, en heeft gedurende de jaren een bijzonder mooi palmares opgebouwd van artistieke samenwerking en ondersteuning.

Contacteer ons

KLIK HIER