PROGRAMMA

De 17de editie van het internationaal openluchttheaterfestival van Theater op de Markt is achter de rug. Van 11 t.e.m. 14 augustus toverde het festival Hasselt om tot één groot podium voor straat-, locatie- en circustheater. Ruim 120 000 bezoekers zakten af naar Hasselt en genoten op bekende en minder bekende plekjes in Hasselt van het beste theater uit binnen-en buitenland. Wil je het festival herbeleven, opzoeken welke voorstellingen je bezocht hebt of gemist hebt? Blader dan nog eens door het programmaboekje van Theater op de Markt 2016.

Nagenieten kan je doen op onze facebook-, Flicker– en Instagrampagina. Heb je nog leuke beelden? Deel ze met ons via #theateropdemarkt! Tot slot kan je de zomer van Theater op de Markt in Hasselt herbeleven met de aftermovie van het festival.

Volg Theater op de Markt op facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het komende circustheaterfestival van 27 t.e.m. 30 oktober 2017 in Dommelhof of andere circustheatervoorstellingen in organisatie van Theater op de Markt. Het programma van Theater op de Markt 2017 zal in augustus 2017 online komen, vooraf geven we al wat namen vrij via onze sociale mediakanalen.